Poppup førstehjelp

Norsk Folkehjelp Moland skal ut å gjøre befolkningen trygg på å bruke hjertestarter!

Norsk Folkehjelp Moland, som både har bidratt som følgevakter under massevaksineringen i Sør Amfi og nå deler ut hurtigtester i Kloa foran Arendal rådhus, er et av fire lag i Norsk Folkehjelp som har mottatt støtte fra Dam-stiftelsen.

I prosjektet det er bevilget penger til, skal førstehjelpere fra laget ut å gi innbyggere i og omkring Arendal erfaring i å bruke hjertestarter. Vi har de siste årene hatt flere tilfeller både lokalt, nasjonalt og internasjonalt der bruk av hjertestarter har reddet liv. Stadig flere hjertestartere blir plassert ut i det offentlige rom, men de fleste har aldri sett eller brukt en hjertestarter.

For at flest mulig skal føle trygghet og ha kompetanse i bruk av dette, vil vi altså tilby hjelp til arbeidsplasser, skoler, institusjoner, leirer, arrangementer, campingplasser og andre aktuelle aktører, ved at vi kommer med utstyr og eksperter der innbyggerne er.

Dersom du, din organisasjon eller ditt arrangement ønsker besøk av oss mellom mai og september i 2022, så kommer vi med utstyr og mannskap gratis.